Historiek

Geschiedenis van het bedrijf.

Deno Computers

Deno computers BVBA richtte in 1999 zijn eerste winkel op, gelegen in de Kortemarkstraat 11, 8820 Torhout. De officiële opening vond plaats op 18 augustus 2000. In eerste instantie werd daarin een hersteldienst, winkel, bureel, leslokaal en keuken voorzien. De BVBA werd opgericht met als zaakvoerders Denolf Jos en Demeulenaere Nele. De winkel werd opengehouden door Jos en op zaterdag stak Nele een handje toe. Vanaf februari 2001 kwam Nele na haar studies tevens full time werken in de winkel.

Na enkele jaren en met het toenemen van personeel werd ook al snel duidelijk dat er ruimte tekort was. Daarom werd in 2003 een tweede winkelruimte links naast de bestaande winkel bijgekocht. In de Blekerijstraat werd dit dan de ingang van de hersteldienst. Bovendien werd in het zelfde jaar Devos Kevin aangenomen om mee te draaien in het bedrijf. In 2007 werd Savat Ruben aanvaard die multifunctioneel was en alle taken binnen het bedrijf op zich kon nemen. Na enkele jaren hadden we nog een extra werkkracht nodig om bij de klant ter plaatse technische problemen op te lossen. Debeuckelaere Adriaan vervulde deze functie en werd onze toffe collega in 2009.

In 2010 werd er met ideeën gespeeld om een tweede winkel te openen om de klanten van de betreffende gemeente bij te staan door verkoop en service op maat. Na enkele maanden en een grondig marktonderzoek werd beslist een nieuwe winkel op te starten in Aalter, met officiële naam Computers Denolf BVBA. De commerciële naam werd Deno Computers. Onze multifunctionele medewerker Ruben was dan ook de ideale persoon om de functie te vervullen als filiaalhouder in Aalter. Niet alleen door zijn jarenlange ervaring, maar tevens omdat Ruben in 2012 startte met de bouw van zijn nieuwe woning in Aalter die slechts op 1 km van de winkel gelegen is.

In november 2011 werd de winkel in Aalter geopend op het adres Boomgaard 10, 9880 Aalter. De officiële openingsreceptie ging door op 2 december 2011. Daar wij nu over twee winkels beschikken kunnen wij nog scherpere prijzen aanbieden en tevens betere service leveren naar onze klanten toe. Onze beide winkels doen het tot op heden alvast zeer goed en dit is mede dankzij uw vertrouwen in onze producten en service! Bij deze wil ik u als klant dan ook oprecht bedanken!

Met vriendelijke groeten,