Hersteldienst

Welkom in onze hersteldienst!

Naast de winkel heeft DENO Computers ook een eigen hersteldienst met ruim zeventien jaar ervaring. Vandaag de dag zijn computers, laptops, smartphones en tablets onmisbaar geworden. Daarom doen wij dan ook steeds ons best om u zo snel mogelijk te helpen. Met ons dynamisch team van vier ervaren techniekers, zoeken wij steeds naar de snelste, maar vooral de beste oplossing! Indien nodig en op aanvraag is er de mogelijkheid een vervangtoestel te lenen. Het aanbod vervangtoestellen bestaat uit: laptops, pc's, printers, gsm's en monitoren.

Onze technische dienst heeft ook twee techniekers ter beschikking die (op afspraak) bij u ter plaatse komen. Wij kunnen echter niet altijd alles meteen ter plaatse oplossen. Voor sommige problemen zijn we genoodzaakt het toestel in onze technische dienst te herstellen. Tijdens de herstellingen doen we er alles aan om alle gegevens van de klant te behouden of te recupereren. Bij overmacht (bvb. hardeschijf crash) zijn wij echter niet verantwoordelijk voor het verlies van data. We raden dan ook iedereen aan regelmatig een backup te nemen. Wilt u meer informatie rond het nemen van een backup, neem gerust contact op voor een oplossing op maat! Er staat op onze website ook een pagina met praktische tips waardoor uw herstelling vlotter kan verlopen.


In onze technische dienst gebeuren niet alleen herstellingen. Er worden ook nieuwe laptops en tablets klaargezet en nieuwe pc's geassembleerd. Wij herstellen bovendien ook toestellen die niet bij ons werden aangekocht. Ook voor het herstellen van uw tablet en smartphone kan u bij ons terecht. (bvb. gebarsten scherm, defecte batterij, enz...)

Het team van de hersteldienst bestaat uit vier techniekers: Ruben Savat, Adriaan Debeuckelaere, Mathieu Herbrant en Nick Braet.

Onze technische dienst kunt u altijd bereiken via het telefoonnummer van de winkels:

Torhout: 050/222 552

Aalter: 09/336 83 75